Kiwanis ’s-Hertogenbosch

Kiwanis ’s-Hertogenbosch

Kiwanis ’s-Hertogenbosch

/imagecache/lg/uploads/2020/05/2017-02-jarige-job-inpakochtend-516.jpg

Één van onze acties is het uit-
reiken van onze Kiwanis pop voor zieke kinderen..

Kiwanis 's-Hertogenbosch is een gemengde serviceclub opgericht in september 1983. Kiwanis 's-Hertogenbosch maakt deel uit van de wereldwijde Kiwanisorganisatie. Deze internationale organisatie van vrijwilligers, in 1915 opgericht in de Verenigde Staten, stelt zich tot doel kwetsbare kinderen in onze samenleving te ondersteunen.

Kenmerkend voor de Kiwanis clubs is dat wij ons vooral richten op kinderen, die kinderen die het moeilijk hebben, dit kan regionaal, nationaal maar ook internationaal zijn. Ons motto is dan ook “Serving the children of the world”. Wij proberen niet alleen door daden kwetsbare kinderen extra te ondersteunen maar ook door activiteiten te ontplooien. Activiteiten waarvan de  opbrengsten bestemd zijn voor projecten c.q. goede doelen t.b.v. het welzijn en de ontwikkeling van kinderen

Kiwanis ’s-Hertogenbosch is een serviceclub voor zowel mannen als vrouwen en heeft naast bovengenoemde genoemde doelstelling ook de persoonlijk ontwikkeling van zijn leden, het opbouwen van langdurige en waardevolle vriendschappen, saamhorigheid en gezelligheid als uitgangspunt.

Wij ontmoeten elkaar, naast de gemeenschappelijke activiteiten, elke tweede dinsdag van de maand in ‘t Misverstant te Vught. In de maanden juli en augustus ontmoeten wij elkaar niet in Vught maar op één van de vele gezellige terassen in 's-Hertogenbosch of bij één van de leden thuis in de tuin.

Wil je meer weten over onze projecten kijk dan hier.  

Wil je meer informatie over ons, eventueel lidmaatschap of andere vragen? Wij nodigen je uit met ons contact  op te nemen.

De Kiwanis 's-Hertogenbosch zijn, behalve op deze site, ook te volgen op:

Facebook: https://www.facebook.com/Kiwanisshertogenbosch 
Instagram: https://www.instagram.com/kiwanisdenbosch/ 
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/71145839/