Kiwanis 's-Hertogenbosch, Den Bosch, activiteiten, projecten

Voor Sint en Kiwanisclub ’s-Hertogenbosch doet ieder kind ertoe

Voor sommige kinderen is de kans dat Sint aan de deur klopt niet groot. Daarom heeft Sint ook dit jaar weer met hulp van Kiwanisclub ’s-Hertogenbosch 80 kinderen, die helaas minder zorgeloos opgroeien, verrast met een bezoek van de Sint en zijn Pieten met een persoonlijk verhaal en passende cadeaus. Want voor Sint en Kiwanis doet ieder kind ertoe!

De kinderen uit ’s-Hertogenbosch werden geïnventariseerd in samenwerking met lokale maatschappelijke partners Farent, Quiet, Maatschappelijke Opvang Den Bosch en wijkteams. Kiwanisclub ’s-Hertogenbosch regelt Sint en Pieten, koopt en verpakt alle cadeaus en verzamelt input voor het boek van de goedheiligman. Om deze actie financieel mogelijk te maken bieden de Kiwanis leden betaalde bezoeken aan aan scholen, bedrijven en particulieren, waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

Ondanks de beperkingen van corona hebben de Kiwanis met creativiteit en bezieling ook dit jaar weer veel kinderen en ouders mogen zien genieten van de aloude Hollandse Sinterklaastraditie. Kiwanisclub ’s-Hertogenbosch laat zo weer zien hoe het zich van harte inzet voor kinderen en jongeren die leven in omstandigheden van geldgebrek, ziekte of psychische problemen. Project Glansrijke Dag, het landelijk partnerschap met Stichting Het Vergeten Kind en deze Sinterklaasactie zijn concrete voorbeelden van de daadkracht van deze serviceclub. Het wereldwijde motto van Kiwanis - “Serving the Children of the World” – wordt ook in ’s-Hertogenbosch waargemaakt.

Voor meer informatie: shertogenbosch@kiwanis.nl

Deel deze post