Kiwanis 's-Hertogenbosch

Bezoek Kiwanis 's-Hertogenbosch aan Roemenië

Ons lid Harriette van der Struijk ( vooraan rechts... :-) ) is deze week in Oradea Roemenië. Zij heeft daar een kindertehuis bezocht en de kinderen kunnen verblijden met sportschoenen, die we als Kiwanis club ’s-Hertogenbosch samen hebben ingezameld. Zo kunnen de kinderen naar hartelust voetballen en sporten.

Harriette ontmoette in Roemenië, samen met haar reisgenoten Henny Sterks en Bergit Sanders, Carmen Polman, gouverneur Kiwanis Roemenië 2020-2021 en Juliana Pacurar, voormalig gouverneur Roemenië en zuster Szera Nover van het kindertehuis. Zij zetten zich ter plaatse in om talentvolle jongeren te begeleiden door hen de studiemogelijkheden aan te bieden als ouders het niet kunnen.

Wij zijn uiteraard trots op Harriette en haar tomeloze inzet voor onze club en mooie projecten.

Deel deze post